Activiteiten

Dikke banden zijn ons ding, maar we schuwen geen gravel of een streepje asfalt. We trekken ook graag onze wandel- of trailschoenen aan!

Een streek verken je met eender welke fiets. Of het nu een mountainbike, gravel, race of zelfs een stadsfiets is. We stellen routes samen op jullie niveau. Onze routes zijn geschikt voor elke sportieveling.

Ook combinaties zijn mogelijk. Bijvoorbeeld 1 dag mountainbike en 1 dag trailrun, of een combinatie van een wegrit met een off-road rit.

Je hoeft ons ook niet voor de volledige trip in te schakelen. Afhankelijk van de locatie kan je ons bv inschakelen voor 1 fietstrip met begeleiding en de dag erna een niet begeleide wandeling. Enfin, op maat dus.

Stigur mama en kind op de fiets

Waarheen?

Met de fiets hebben we al heel wat locaties bezocht. We helpen je die unieke spot te vinden.

stigur mountainbikers rusten op berg
stigur livigno
Stigur huis op berg aan water
Md duran yml Cmg1 WHS4 unsplash

Ardennen of Toscane?

Zelden kwamen we teleurgesteld terug van een fietsvakantie. Toch heeft elke streek zijn eigenheid en is het niet makkelijk kiezen. Wil je lang klimmen, of heb je het meer voor de korte steile kuitenbijter? Uitdagende afdalingen of liever wat rustiger? Asfalt, grindpaden of rotspartijen?

Veel keus en steeds afhankelijk van de groep, periode, beschikbare tijd en afstand die je wenst af te leggen.

En waar wil je overnachten? Gezellig of eigenzinnig, comfortabel of puur natuur. Voor ons maakt het niet uit, zolang het jullie hart sneller doet slaan!

Als we weten waar we naartoe trekken en wat de verwachtingen zijn, gaan we op zoek naar een geschikte accommodatie. Hotel, chalet, villa, camping,...