Activiteiten

Dikke banden zijn ons ding, maar we schuwen geen gravel of een streepje asfalt. We trekken ook graag onze wandel- of trailschoenen aan!

Mountainbike, gravel, race of zelfs een stadsfiets is uitstekend om een streek te verkennen. We stellen routes samen op jullie niveau. Onze routes zijn geschikt voor elke sportieveling, tenzij je het pittiger wil 😉

Ook combinaties zijn mogelijk. Bijvoorbeeld 1 dag mountainbike en 1 dag trailrun, of een combinatie van een wegrit met een off-road rit.

Je hoeft ons ook niet voor de volledige trip in te schakelen. Afhankelijk van de locatie kan je ons bv inschakelen voor 1 fietstrip met begeleiding en de dag erna een niet begeleide wandeling. Enfin, op maat dus.

stigur mountainbikepad

Waarheen?

Met de fiets hebben we al heel wat locaties bezocht. We helpen je die unieke spot te kiezen.

stigur bullingen overdekt terras
stigur livigno
Edgar castrejon s6 Brl K Xy7e0 unsplash
stigur pad in het bos

Ardennen of Alpen?

Zelden kwamen we teleurgesteld terug van een fietsvakantie. Toch heeft elke streek zijn eigenheid en is het niet makkelijk kiezen. Wil je lang klimmen, of heb je het meer voor de korte steile kuitenbijter? Uitdagende afdalingen of liever wat rustiger? Asfalt, grindpaden of rotspartijen?

Veel keus en steeds afhankelijk van de groep, periode, beschikbare tijd en afstand die je wenst af te leggen.

En waar wil je overnachten? Gezellig of eigenzinnig, comfort of puur natuur. Voor ons maakt het niet uit, zolang het jullie hart sneller doet slaan!

Als we weten waar we naartoe trekken en wat de verwachtingen zijn, gaan we op zoek naar een geschikte accommodatie. Hotel, chalet, villa, camping,...

Talks & workshops

Inspirerende talks en workshops zijn ook op maat te boeken. Een sporter die komt praten over zijn passie of trainingsmethodes, een kinesist over de juiste houding op een fiets of een diëtist over de juiste voeding naast de fiets.

Of samen met een professioneel technieker de handen uit de mouwen steken tijdens een workshop techniek: afstellen van de vering, spaak of ketting vervangen,... Heel handig voor je volgende trip!

stigur pad door de bergen in livigno