Stígur is een klein familiebedrijfje. Wij zijn 2 broers met een passie voor fietsen en het outdoor leven. Samen met ons ouders (je leest het goed!) organiseren we mountainbike vakanties zoals we ze voor onszelf zouden organiseren 😉 Dat doen we voor iedereen. Jong en oud, beginners én ervaren fietsers.

Je maakt kennis met het off-road fietsen in bekende én minder bekende streken. We bieden workshops, dagtochten en weekends aan op maat, met zorgvuldig uitgekozen verblijfplaatsen.

Het ontzorgen van onze deelnemers staat hoog op onze prioriteitenlijst. Na het boeken van een activiteit kom je naar de locatie, vanaf dan is het aan ons. Jij kan sporten en genieten. Samen bepalen we waarvoor jij ons wil inschakelen. Van het verzorgen en begeleiden van de ritten en bevoorrading tot het culinair aspect en de slaapgelegenheid.

We werken uitsluitend op maat. Ideaal voor wie met zijn fietsclub, bedrijf, familie of vriendengroep op stap wil. Jij prikt een datum, maakt een wishlist en wij doen de rest. Makkelijk, niet?

stigur berg met sneeuw in livigno

Op weg met Stígur

Stígur is een Ijslands woord en betekent letterlijk “singletrail”.

stigur robin op stoffig pad
stigur livigno
stigur klein klimmetje
stigur orbea oiz met modder

Weekends en dagtochten

Tijdens onze vakanties begeleiden we àlle fietsers, dat zijn beginners maar evengoed ervaren fietsers. Je maakt kennis met hellingen en het avontuur. Ervaren fietsers schuiven we fraaie en uitdagende trails voor de wielen. Het blijft ten alle tijde een vakantie, dus genieten is de boodschap!

Om kennis te maken met ons, of met het rijden op onverharde paden, organiseren we dagtochten rond Brussel of in de Ardennen.

Naast mountainbike vakanties en mountainbike dagtochten, pikken we graag een gravelritje of zelfs een tocht op dunne bandjes mee. We mogen dan wel mountainbikers zijn in hart en nieren, een streepje asfalt (of gravel) kunnen we ook appreciëren.

Een combinatie van dikke en dunne banden tijdens je eigen fietsvakantie spreekt ja aan? Laat het ons weten!

Een trip voor jou en je vrienden

Alle activiteiten (fietsen, lopen, wandelen) worden op maat samengesteld. Kies uit onze locaties, prik een datum en bepaal het niveau. Wij maken de outdoor trip volledig naar je zin.