Stígur is een klein familiebedrijfje. Wij zijn 2 broers met een passie voor fietsen en het outdoor leven. We organiseren mountainbike vakanties zoals we ze voor onszelf zouden organiseren 😉 Dat doen we voor iedereen. Jong en oud, beginners én ervaren fietsers.

Graag laten we jullie kennis maken met het off-road fietsen in bekende én minder bekende streken. We bieden weekends en reizen aan met aangename, zorgvuldig uitgekozen verblijfplaatsen met een culinaire toets.

Het ontzorgen van onze deelnemers staat hoog op onze prioriteitenlijst. Na het boeken van een vakantie kom je naar de locatie, vanaf dan is het aan ons. Jij kan sporten en genieten. Ons team verzorgt de ritten, bevoorrading, het culinair aspect en de slaapgelegenheid.

Wie liever met zijn eigen fietsclub, bedrijf, familie of vriendengroep op stap wil, kan ook bij ons terecht. De vaste mountainbike reizen waar iedereen kan boeken, kunnen perfect op jouw wensen worden afgestemd. Jij prikt een datum, maakt een wishlist en wij doen de rest. Makkelijk, niet?

stigur berg met sneeuw in livigno

Op weg met Stígur

Stígur is een Ijslands woord en betekent letterlijk “singletrail”.

stigur robin op stoffig pad
stigur livigno
stigur klein klimmetje
stigur orbea oiz met modder

Weekends, fietsreizen en dagtochten

Tijdens onze vakanties begeleiden we àlle fietsers, dat zijn beginners maar evengoed ervaren fietsers. Newbies maken kennis met de bergen en het avontuur. Ervaren fietsers schuiven we fraaie en uitdagende trails voor de wielen. En het blijft ten alle tijde een vakantie, dus vooral genieten is de boodschap!

Om kennis te maken met ons, of met het rijden op onverharde paden, organiseren we dagtochten, meestal in de Ardennen.

Naast mountainbike vakanties en mountainbike dagtochten, pikken we graag een gravelritje of zelfs een tocht op dunne bandjes mee. We mogen dan wel mountainbikers zijn in hart en nieren, een streepje asfalt (of gravel) kunnen we ook appreciëren.

Een combinatie van dikke en dunne banden tijdens je eigen fietsvakantie spreekt ja aan? Laat het ons weten!

Een trip voor jou en je vrienden alleen

Wil je graag helemaal privé, met je vrienden of eigen gezin op stap? Wij maken graag een unieke outdoor trip, volledig naar jullie zin.

Alle activiteiten (fietsen, lopen, wandelen) kunnen op maat worden samengesteld. Kies uit onze locaties, prik een datum en bepaal het niveau. Wij stellen een trip voor jou en je vrienden samen. Heerlijk toch?