Bonami sportcoaching heeft als doel sporters op elk niveau, van recreant tot prof, bij te staan in het voorbereiden en realiseren van sportieve doelen. Bij Bonami sportcoaching kan je terecht voor persoonlijke begeleiding, fietspositionering en inspanningstesten.

Hannes Bonami is afgestudeerd als Master Lichamelijke Opvoeding en schoolde zich bij tot trainer B triatlon waardoor hij heel wat wetenschappelijke bagage heeft meegekregen.

Bovendien is hij een ervaren triatleet. In 2013 stond hij aan de start op het wereldkampioenschap halve Ironman in Las Vegas en in 2015, 2017 en 2019 selecteerde hij zich voor het WK Ironman in Hawaï. Op die manier heeft hij heel wat praktijkervaring. Deze combinatie zorgt ervoor dat hij de ideale persoon is om uw prestaties in kaart te brengen en te verbeteren.

Bonami met logo

Ons aanbod

Gespecialiseerd in fietspositionering en inspanningstesten

Sporlab Xi Z7p Rv Czro unsplash
Clique images h SB2 Hm J Ya To unsplash
Pachamama cbd 2 Bby0 Qmm7 Bk unsplash
Luca david ia8u T Rs ZZYY unsplash

Inspanningstesten

Het doel van een lactaattest is het evalueren van de fysieke conditie van de atleet enerzijds en het bepalen van de trainingsintensiteit anderzijds. Je kan kiezen tussen een fiets- of looptest. Deze test geeft perfect weer in welke zones er moet worden getraind om progressie te maken richting je doel.

Aan de hand van de tests wordt de individuele aërobe en anaërobe drempel bepaald. Na evaluatie van de testgegevens krijgt de sporter een testrapport met bijbehorend trainingsadvies en hartslagen voor de verschillende trainingsintensiteiten. Indien men dit wenst, kan op basis van de test een persoonlijk trainingsschema worden opgesteld.

Locatie

Sinds mei 2020 gaan de afspraken grotendeels door op de gloednieuwe locatie in Landegem.

IMG 2679

Maak een afspraak

Landegem

Gaverstraat 2, 9850 Landegem
maandag: 9u-12u
dinsdag: 17u-21u30
info@hannesbonami.be

Maak een afspraak in Landegem

Okinawa Aalter

Bierweg 59, 9880 Aalter
woensdag: 9u-12u
+32 473 38 14 75

Maak een afspraak in Aalter

Meer weten?

Bekijk de website van Hannes Bonami en maak een afspraak.
Wat ben je met een dure fiets als je er niet goed op zit? ;-)